تعداد بازدید 224
|
نویسنده |
پیام |
asal20
ارسالها : 19
عضویت: 9 /11 /1391
|
آیا شکرک زدن یا رس کردن عسل به دمای محیط نیز بستگی دارد
دما تنها عامل موثر در رس کردن نیست اما دقت کنید که در دماهای پایین تر از 14 درجه سانتی گراد احتمال شکرک زدن عسل طبیعی افزایش می یابد زیرا در این دما عسل چسبندگی خود را از دست می دهد و مواد خارجی آن شروع به رسوب می کنند و هسته های بلور را بوجود می آورند. به این دلیل عسل در زمستان بیشتر شکرک می زند.
امضای کاربر : برای یک تولید کننده عسل طبیعی هیچ چیز بهتر از این نیست که یک مشتری از صمیم قلب بابت عسل از وی تشکر کند
و
هیچ چیز سخت تر از این نیست که شاهد فروش عسل های تقلبی و مصنوعی به نام عسل طبیعی باشد.
مطالب برگرفته از سایت عسل طبیعی کوهستان می باشد.
www.asal20.ir
09392007694
|
|
پنجشنبه 19 بهمن 1391 - 12:15 |
|
تشکر شده: |
|
|
برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.