آیا عسل طبیعی و اصل هم شکرک می زند؟ متبلور می شود؟ رس می کند؟ کریستالیزه می شود؟

نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 244
نویسنده پیام
asal20 آفلاین


ارسال‌ها : 19
عضویت: 9 /11 /1391


آیا عسل طبیعی و اصل هم شکرک می زند؟ متبلور می شود؟ رس می کند؟ کریستالیزه می شود؟
عسل طبیعی شکرک می زند.

دکتر نعمت اله شهرستانی استاد دانشگاه می گوید:

شکرک زدن عسل نه تنها دلیلی بر بدی و تقلبی بودنش نیست بلکه بر عکس معرف آن است که عسل کاملا سالم بوده و به هیچ وجه با شکر مخلوط نشده است و این خلاف تصور غلط و رایج در ایران است که عسل شکرک زده و سفت شده را تقلبی می دانند.

پروفسور مرتضی اسماعیلی استاد فقید و ممتاز دانشگاه تهران می گوید:

آنچه در اصطلاح شکرک زدن می گویند و به خاطر وجود کلمه شکر، در ذهن، تقلبی بودن عسل را تداعی می کند، چیزی جز پدیده تبلور نیست. عسل به علت درصد بالای مواد قندی که دارد در واقع یک ماده جامدی است که تحت شرایط بسیار شکننده ای به صورت مایع قرار دارد. این ماده اشباع شده قندی باید در واقع جامد باشد ولی به طور اتفاقی مایع است. به همین دلیل به محض اینکه شرایط مطلوب مهیا شود این تغییر فیزیکی یعنی شکرک زدن پدیدار می گردد.

امضای کاربر : برای یک تولید کننده عسل طبیعی هیچ چیز بهتر از این نیست که یک مشتری از صمیم قلب بابت عسل از وی تشکر کند
و
هیچ چیز سخت تر از این نیست که شاهد فروش عسل های تقلبی و مصنوعی به نام عسل طبیعی باشد.

مطالب برگرفته از سایت عسل طبیعی کوهستان می باشد.

www.asal20.ir

09392007694
جمعه 13 بهمن 1391 - 20:43
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

Powered by Tem98 | Copyright © 2009 Rozblog Group