از بین بردن شکرک عسل طبیعی و خالص

نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم



ارسال پاسخ
تعداد بازدید 1782
نویسنده پیام
asal20 آفلاین


ارسال‌ها : 19
عضویت: 9 /11 /1391


از بین بردن شکرک عسل طبیعی و خالص
یک ظرف فلزی برداشته و دو سوم آن را آب کنید. یک تخته یا سنگ کوچک ته ظرف قرار دهید و شیشه عسل رس کرده را بر روی تخته یا سنگ قرار دهید. اکنون ظرف را با ملایمت حرارت بدهید تا دما به 60 الی 70 درجه برسد. پس از مدتی مشاهده خواهید کرد که رس عسل کم کم باز می شود و عسل از حالت جامد به مایع تبدیل می شود که نشانه طبیعی بودن عسل است.

مواظب باشید که شیشه عسل بیش از اندازه حرارت نبیند زیرا برخی خواص عسل از دست می رود. ضمنا شیشه داغ را یکدفعه در آب سرد قرار ندهید که باعث ترک خوردن آن می شود.

امضای کاربر : برای یک تولید کننده عسل طبیعی هیچ چیز بهتر از این نیست که یک مشتری از صمیم قلب بابت عسل از وی تشکر کند
و
هیچ چیز سخت تر از این نیست که شاهد فروش عسل های تقلبی و مصنوعی به نام عسل طبیعی باشد.

مطالب برگرفته از سایت عسل طبیعی کوهستان می باشد.

www.asal20.ir

09392007694
پنجشنبه 19 بهمن 1391 - 11:33
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

Powered by Tem98 | Copyright © 2009 Rozblog Group