تعداد بازدید 234
|
نویسنده |
پیام |
asal20
ارسالها : 19
عضویت: 9 /11 /1391
|
علت شکرک نزدن عسل های بازاری
در جواب باید گفت اصولا این دسته از عسل ها یا تقلبی هستند و یا عسل هایی طبیعی هستند که عملیات خاصی بر روی آن ها انجام شده است.
این عملیات شامل حرارت دادن و افزودن جوهر لیمو و مواد نگهدارنده می باشد که در هر صورت بر روی طعم و خواص عسل تاثیر منفی می گذارد، بنابراین این عسل ها خالص نیستند و حتی اگر این عسل ها به صورت مستقیم و یا بدون کنترل حرارت دیده باشند، ماده هیدروکسی متیل فورفورال در آنها پدید می آید که اگر میزان آن در عسل زیاد شود، مصرف عسل خطرناک می شود.
امضای کاربر : برای یک تولید کننده عسل طبیعی هیچ چیز بهتر از این نیست که یک مشتری از صمیم قلب بابت عسل از وی تشکر کند
و
هیچ چیز سخت تر از این نیست که شاهد فروش عسل های تقلبی و مصنوعی به نام عسل طبیعی باشد.
مطالب برگرفته از سایت عسل طبیعی کوهستان می باشد.
www.asal20.ir
09392007694
|
|
پنجشنبه 19 بهمن 1391 - 11:35 |
|
تشکر شده: |
|
|
برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.